Wednesday, 30 May 2012

BOSAN !


Assalamualaikum,
tok tok tok ! huuit ade orang tak nak bce entry sye nie...? huh tengok tajuk pon dah BOSAN kan~~  haiyoo bosan gile lepak2 kat rumah jerr waktu cuti DUA MINGGU nie... saje je g besor kan letter2 2minggu  tu.... cuba anda bayangkan betapa bosan nya saya ini y sememangnya membosankan pada waktu cuti panjang y amat bosan ini~~ amboi, mentang2 tajuk 'BOSAN' nganjing taip bosan memanjang... (nmpk tak permainan die~~) haha... then tengah bosan2 nie, tetibe membe2 ajak hang out... hoyeah good idea... ! dorang sruh set time nak lepak bile...? okey lagi satu msalah sampai~~ drive through punye masalah bru smpai~~ pasai apa masalah pulak? hai iyalah, hangpa bukan tak taw yang hobi family aq nie mmg dok ulak alik balik kampung..mentang2 kg due2 dekat... Dan saye sebagai anak yang solehah lagi mithali ini, hanya mampu mengikut dan turut serta dlm hobi ibu bapa sye ini... alahai,pasrah punya ayat~~ hoho tapi mithali tak mithali aq harus lepak gak ngan dorang nie, gile lame kot tak lepak sesame... ha faham tu, hukum nya HARUS ! lagi2 si afiqah tu... dok nun~~ jauh dokek shah alam sinun tuh... (ayat mcm jauh kat korea jeh.. =.=') mmg jarang laa dapat lepak ngan die... nak ajak hang out minggu kedue nie,membe aq sorang nie balik kg plak.. dah kenape kau sarah,rindu sgt ke kat kampung kau tu smpai tak nyempat2  dari hari selase ke ahad...? aduhai sayang~~ haha papepon kita tetap akan lepak sesama.. INGAT ! hukumnya HARUS ! aq akan usaha kan sebaik mungkin untuk cadangkan tarikh y sesuai.. ceh, dah mcm tugas nak cadangkan tarikh pilihanraya doh pulok... haha ok aq taw korang dah mule bosan bace luahan hati aq y bosan  neh~~ haha k salam... :)

                                                                                   
with love,                                                                                       Dayah Anak Mail