Monday, 30 April 2012

SAH ! SAH ! SAH !


ASSALAMUALAIKUM,

ha ape yang SAH nye kawan2...? hehe alhamdulillah saye dah sah mnjadi isteri.... e'eh? haha slh pulak... sori2... actually nak introduce kan BOY saye sorang nie...tajuk ta leh blaa mcm dah nikah jerr~~ haha saje kasi gempak.. btw bagi sesape yang pernah bace entry saye y sebelum2 neh, mesty pernah nmpk name 'FARID HAKIMI' n cerita psl 'river ranger' kan... huhu he's already mine now... ! can't believe it...? me either...! me in a relationship with my own crush~~ wow... ! 

Curi2 gmbaa die.. hehe maaf boss~~
                                                   
nie mse kat kem river ranger tgh aerobik pg...comel tak..? huhu... 
                                     
asyik gambaa die jerr, nie gmbaa sye plak..haha... ;) 
                  
alhamdulillah, dah lme tunggu.. last2 saye dpt gak awk... n ta sangke awk pon tunggu saye.... ! haha lawak betul laa cerita nie... kalau laa dr mule dah taw awk pon minat saye,dah lme kite kapel kan awak~~ ish2, ego punye psl, due2 senyap jerr~~ hoho pape pon, i hope this time berkekalan laa... insyaallah...
:D

                                                                                         
LoVe,
                                                                                 Dayah Anak Mail

                                 

Saturday, 7 April 2012

Rindu Giler Nokk... !


Assalamualaikum,

     
yuhoo... lme noo rse nye ta update entry blog yang bosan lagi sakai nie  kan... bukan nye hape, saye dlm proses untuk menahan diri dari membazirkan mase di laman2 so-SIAL neh... almaklumlah.. SPM VICTIM laa kate ko... ! ceh,konon~~ haha  #kalaw tak diazankan mak aq, tade mkne nyer sume neh... ha dah sah2 solat tak sah mak aq azan.. hoho..

           ok pape pon, actually saye nak story morry kat u alls pasal semalam.. k semalam saye meet ngan 

"besh-french" saye y Afiqah Azalan tuh (klaw tak taw, check gmbaa die kat side belah kanan neh ha..) dah check..? 'alaa tomei2' kan die...! hoho kitorang borak2 psl crush,skola n mcm2 laa...!  alahai, maklum laa daa lme tak meet n share2 secret kan... masing2 busy dengan kerjaya masing2.. meeting laa,projek laa,proposal laa dll ... #ceh,spm pon ta lps g~~ Berangan laa ko timah~~ (haha tetibe tuka nme..) mmg rindu gilerr nak lepak2 ngan my honeybee sorang neh..semalam pon dpt lepak skejap jerr.. tapi die kate nak dtg sini lagi jumaat dpn.. Jangan lpe bawak sugar glider u skali eh sayang... i nak picit2 kepale die n ekor die.. #amboi.. jeles bebeno tuh.. haha comel gilerr kowt sugar glider tuh... bukan sugar daddy naa~~ haha tapi klaw sugar daddy cute pon ape slh nye kan.. haish, udah2 lerr tuh semah... merepek meraban jerr kje ko.. ! - nme len daa plak~~

          ok kawan2... smpai sini jerlaa story morry kite kli nie eh.. klaw nak citer sume mmg berpage2 entry sye kali neh... hehe sebenarnye entry sye kali neh nak bagitaw y sye rindu giler ngan cik NURAFIQAH BINTI AZALAN nie ha... jmpe smlm, kering gile wife sye neh... ! mkn byk2 ye yang.. biar gemok mcm sye.. ! haha tata...salam...

                                                         
with love,                                                                                   Dayah Anak Mail..